Seminarul Biblic Regional Oltenia-Arges

Acasă » CORP PROFESORAL

CORP PROFESORAL

logo sbroa var 2
Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru corpul profesoral al SEMBROA:
  1. Victor Tudorache, Președinte al CRPOA și pastor coordonator al Bisericii „Maranata” din Pitesti, preda cursurile: „Inchinarea din perspectiva spiritualitatii penticostale”, „Faptele Apostolilor” si „Introducere in studiul Noului Testament”.
  2. Filimon Ciurea, Secretar al CRPOA și pastor coordonator al Bisericii „Piatra Vie” din Campulung Muscel, preda cursul „Organizarea si functionarea Cultului Crestin Penticostal din Romania”.
  3. Gheorghe Ganea, Vicepresedinte al CRPOA și pastor judetean – Rm. Valcea, preda cursurile: „Viata si invatatura Domnului Isus Hristos” si „1,2 Corinteni”.
  4. Ciprian Gheorghe-Luca,  Coordonator al Departamentului de Invatamant al CRPOA, Director de studii al SEMBROA si pastor de sector in Campulung, preda cursurile: „Leadership (Liderul crestin penticostal)”, „Exegeza” si „Disciplinele Spirituale”.
  5. Petre Ivan, Coordonator al Comisiei de Disciplina a CRPOA și pastor coordonator al Bisericii din Catanele, AG, preda cursurile: „Etica crestina” si „Teologie Sistematica 2”.
  6. Aurel Botanel, pastorul coordonator al Bisericii „Golgota” din Tg. Jiu, preda cursurile: „Teologie Sistematica 1” si „Introducere in studiul Vechiului Testament”.
  7. Romulus Paraluta, pastorul sectorului 1 – Valea lui Patru, DJ, preda cursurile: „Misiologie 2”  si „Teologia biblica a rugaciunii si postului”.
  8. Pintilie Hromei, preda cursurile „Misiologie 1”  si „Istoria Penticostalismului”.
  9. Mircea Stan preda cursurile „Consilierea crestina”, „Sectologie”  si „Hemeneutica”.
  10. Theofil Neneata preda cursurile „Romani”, „Teologie Sistematica 3”, „Comunicare 1” si „Comunicare 2” .

10 comentarii

  1. florin ile spune:

    Frate CIPRIAN!

    Am vizitat site-ul SEMBROA si nu pot sa nu te felicit, pe tine si colegii tai de lucrare. Din cate stiu eu nici un al alt seminar nu mai are pagina web functionala.
    Inca odata felicitari si succes!

    florin ile

  2. Beniamin Iulian Cojocea spune:

    Frate CIPRIAN

    Iti multumesc tie si coplegilor tai pentru site-ul SEMBROA care l-ati creat pentru cei care sunt foarte interesati sa afle Adevarurile Scripturilor.
    Va felicit pentru slujba aceasta si doresc sa aveti mai multe complimente in acest domeniu. Pentru unii este un har iar pentru altii o obisnuinta al acestor site-uri

    Inca odata va felicit si Domnul sa va rasplateasca munca depusa

    Beniamin Iulian Cojocea

  3. cosma catalin mihai spune:

    fratilor ma bucur foarte mult ca am gasit adresa voastra eu sant din pitesti dar momentan locuiesc in spania si caut de mult sa studiez . imi doresc foarte mult sa studiez pt formarea pastorala.diplomele sau certificatele sant acreditate? as putea sa studiez on line

    • Frate Cosma, va multumim pentru mesaj!

      Dorinta noastra este sa le putem sluji tuturor celor care il iubesc pe Domnul Hristos si vor sa studieze Cuvantul Sau, asa ca, atunci cand primim mesaje cum este cel din partea dvs., ne bucuram la randul nostru.

      Certificatele eliberate de SEMBROA sunt reconscute de catre Cultul Creștin Penticostal din România, școala noastră fiind una de pregătire a personalului cultic. Regretam ca nu va putem oferii momentan posibilitatea de a studia online pentru obtinerea certificatului, insa puteti folosi notitele de curs de pe site-ul nostru pentru imbogatirea studiului personal. De asemenea, daca doriti, le puteti spune si altor prieteni/frati despre site-ul SEMBROA. Cand va veti intoarce in tara, speram sa ne contactati si sa avem bucuria de a va numara printre studentii nostri.

      Va dorim multa binecuvatare si har de la Domnul!

      pastor Ciprian Luca
      Director de studii

  4. Liviu Neacsu spune:

    Sunt absolvent de Seminar biblic (Oltenia – Arges 1997-1999) si Absolvent al facultatii de teologie din Oradea 2001-2004. Sunt din Bals jud Olt, acum stau in Oradea. Intrebarea mea este: De ce absolventii scolilor biblice nu sunt bagati in seama sau chemati sa slujeasca acolo unde este nevoie de ei? De ce oamenii cu pregatire cu chemare sunt pur si simplu abandonati si sunt lasati sa se afunde in lucrurile de fiecare zi? de ce nu exista o strategie a implicare lor dupa absolvire? (este vocea a mai multor colegi de-ai mei care trec prin asta. astept raspunsurile dv pe adresa de e-mail. Multumesc

    • Stimate frate Neacsu, va multumesc pentru dorinta de a intra in dialog cu Seminarul Biblic Regional Oltenia-Arges, dar intrebarile dvs. îi vizeaza mai mult pe fratii din conducerea Comunitatii Regionale, motiv pentru care am sa va rog sa va adresati dumnealor (www.secretariatcrpoa.wordpress.com). Ca sa va dau, totusi, un „mic” raspuns… din cate stiu eu, toti absolventii de scoli teologice (cu ar fi SEMBROA, ITPB etc.) care dovedesc o buna spiritualitate si chemare la slujire SUNT IMPLICATI activ in lucrarea din cadrul CRPOA (de exemplu, numai acum un an si jumatate, SEMBROA a cooptat in corpul profesoral 4 absolventi ITP)… Cu dragoste frateasca, pastor Ciprian Luca [Director de Studii SEMBROA]

  5. Remus spune:

    Pace si har ! Sunt din Pitesti! Doresc din toată inima sa urmez cursurile bisericii penticostale. Se mai pot face inscrieri? Multumesc.

    • Va multumim pentru intereseul manifestat pentru cursurile SEMBROA si pentru faptul ca ne-ati scris!

      Cursurile Seminarului nostru se adreseaza celor care sunt membrii intr-o biserica penticostala din Comunitatea Regionala Oltenia-Arges si care sunt angrenati in slujire. Pentru inscriere (anual, pana la sfarsitul lunii septembrie – deci pentru anul acesta este tarziu) aveti nevoie de o cerere tip (poate fi descarcata de pe site-ul seminarului) si de recomandarea semnata si stampilata a pastorului bisericii in care sunteti membru.

      Va dorim sarbatori fericite si un an nou binecuvantat de Domnul!

  6. Pace,

    Frate Ciprian Luca, daca nu este cu suparare as dori sa luam legatura cu privire la cateva lucruri in mediul online. Va rog sa imi trimiteti un e-mail la adresa silviu.firulete@gmail.com ca sa va trimit ceea ce doresc sa vorbim.

    Cu respect,
    Silviu Firulete

Lasă un comentariu